Џет-Сет
7. May 2018 - 20:26

Открила како се чувствува: Еве што рече Цеца по смртта на убиецот на Аркан

- Ништо не ми значи дали убиецот на мојот сопруг е жив или мртов, изјавила рамнофушно фолк пејачката Светлана Цеца Ражњатовиќ, вдовицата на Аркан коментирајќи ја потврдната информација од Јужна Африка дека во таа земја е ликвидиран Милан Мили Журиќ, еден од убијците на нејзиниот покоен маж.
 
- Тоа беше тројно убиство и трагедија која трајно ги одбележа сите три семејства. Немаме ние ништо од животот на Ѓуриќ ниту од неговата смрт, рекла Цеца.