Живот
28. September 2015 - 18:35

Откако ја гледаа иднината на порно филмовите: Ова е генијално, дајте да гледам уште

Се предвидува дека виртуелната реалност ќе биде следната најголема работа, а логично е дека тука свое место ќе пронајде и порнографската индустрија.
 
Порнографската индустрија е присутна во секаков медиумски облик, а како што се предвидува дека виртуелната реалност со разни технички решенија ќе биде следната голема работа, не е чудно што и овде порно индустријата ќе го пронајде своето место. BaDoinkVR е една од ретките компании која се занимава со порно филмови во виртуелна реалност, а неодамна одлучиле да погледнат како луѓето ќе реагираат на ваков начин на забава.
 
Многумина со насмеани лица го прифатија, а во видеото може да погледнете и коментари на луѓето кои гледаа порно филм во виртуелна реалност.