Живот
12. January 2018 - 17:43

Опра во кал до колена, го загуби луксузниот дом во поплава

Луксузната вила на американската водителка Опра Винфри е уништена во големата природна катастрофа која ја зафати Калифорнија деновиве.

Вилата на Опра се наоѓа во Санта Барбара и целосно е уништена во наносот на вода.

„Повторно се молиме за нашата држава“, напиша водителката, која го сподели видеото.