Живот
29. September 2016 - 21:10

Објавила на Фејсбук дека е трудна, а потоа нејзиниот сопруг приметил нешто поради што веднаш се равеле!

Кристина Боудроу била пресреќна кога докторите и соопштиле дека е бремена, па радосната вест веднаш ја споделила на Фејсбук.

Роднините и пријателите срдечно честитале за убавата вест, меѓутоа сопругот на Кристина не го делел истиот ентузијазам.

Имено, на него нешто му било сомнително и за жал, инстиктот не го измамил.

Всушност, во текот на зачнувањето, сопругот бил на службено патување во Перу, врз основа на што заклучил дека не е татко на детето.