Џет-Сет
19. February 2018 - 14:32

Новинар ја запроси Рита Ора на прес-конференција во Приштина

Новинар во Приштина и предложи брак на светски познатата пејачка со косовско потекло, Рита Ора, за време на нејзиниот престој на Косово.

Повод за гостувањето на пејачката беше прославувањето на 10-годишнината од косовската независност.