Живот
4. September 2017 - 19:05

Нов хит на Инстаграм: Фотографии од патувањата со голи задници!

Трендовите на Инстаграм се шират со брзина на светлината и се чини дека секој нов е побизарен од претходниот.
 
Овојпат, најновиот тренд кој можеме да го видиме на социјалните мрежи се фотки на кои луѓето се со гол задник, свртени со грб.
 
Не сме сигурни што е толку посебно во овој тренд, но за брзо време го прифатија многу луѓе. Се чини дека некои луѓе се толку желни за внимание, што се разголуваат и на места кои воопшто не се предвидени за тоа.
 
Дури постои и Инстаграм профил посветен токму на овој тренд, на кој луѓе од цел свет споделуваат фотки со изваден задник, и тоа не само на некоја туристичка локација, туку и во обични секојдневни ситуации.
 
Погледнете дел од фотографиите и проценете дали овој тренд е смешен или претерано безобразен: