Македонија
24. October 2019 - 21:00

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско кај Плетвар

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско кај Плетвар е нормализиран, информира АМСМ.

Сообраќајот беше во прекин во двата правци  од 18:30 часот поради сообраќајна незгода.