Џет-Сет
31. March 2016 - 13:22

Ноне Неделковска позираше за „Плејбој“

Сите знаеме дека Ноне Неделковска поседува одлични атрибути за да се најде на страниците на списанието „Плејбој“, кое се бави со убави, згодни и надарени жени.

Па така таа и неколку нејзини другарки одржаа генерална проба на Плејбој забавата која ја посетија, позирајќи во стилот на Плејбој зајачиците, со уши и опавче.

Мора да признаете дека одлично и стои опавчето, не дека ќе гледате во задникот.

1none