Живот
24. August 2015 - 16:10

Никогаш не би помислиле на ова - Што всушност крие кутијата Малборо цигари?

Веројатно најпопуларната кутија цигари на светот е онаа на класичното Марлборо, меѓутоа од очите на јавноста долго се сокривале бизарни детали и пораки кои се печатени на обвивката.

Во наредното видео ви изнесуваме интересни факти и докази за новото пакување на цигарите Марлборо. Имено, се работи за тоа што пакувањето на овие цигари се поврзува со познатиот озогласен клан кој е основан од луѓе од белата раса на просторите на Америка кои биле расисти и највеќе ги мразеле припадниците на црната раса.