Македонија
23. March 2016 - 17:34

Невремето направи пустош во Струмица

Попладнево Струмица и струмичкиот регион ги зафати силно невреме.

Денес и во текот на утрешнито ден ќе се утврдуваат и евентуалните штети кои градот ги предизвика невремето кое беше проследено со интензивен дожд и град со големина на грашок.