Живот
9. September 2015 - 10:13

Нема да верувате како изледало семејството Васиќ пред пет години

Семејството Васиќ пред да влзе во куќата на Големиот Брат пред пет години беше дел и од реалното шоу „Менувам жена“. Погледнете како изгледале тие пред пет години…