Џет-Сет
29. April 2017 - 11:27

Нека почива во мир - Македонската фолкерка во солзи, ја загуби другарката

Фолкерката Тања Блажева беше дел од реалното шоу „Малдиви“. Таа деновиве ја загуби другарката па објави потресна фотографија.