Технологија
30. October 2015 - 12:45

Не е за луѓето со слабо срце - Стотици автомобили на БМВ спремни за рециклирање!

Доколку имате стомак за ова, тогаш ви препорачуваме да погледнете како еден куп БМВ автомобили кои се одредени за рециклирање, стануваат обичен куп на метал.
 
Веруваме дека ова видео многу љубители на БМВ (но и на останатите марки) ќе го гледаат со презир...