Живот
8. September 2017 - 12:16

Најновата снимка од Полска го заинтересира светот: Дали е ова доказ дека постојат сирени?

Снимката која е направена во Полска ја обиколи планетата и ја „изненади“ светската јавност. Имено, таа претставува нов во низата докази дека сиренитее можеби постојат, како што пренесува британскиот „Мирор“.

Имено снимката откривагрупа мажи во заштитни униформи  кои од езерото извлекуваат маж со голема опачка, а потоа ја ставаат на носилки. Во еден момент се гледа едка ова мистериозно суштество има огромна брада.

За снимката не се занаат никакви информации и додека за едни ова е е доказ дека сирени постојат, други  претспоставуваат дека опашката е лажна или се работи за снимање на некој филм.

Како и да е, снимаката е интригантна ... Сепак кое е вашето мислење?