Живот
4. October 2016 - 11:51

Најкич свадба на сите времиња: Печено прасе, злато и секако лимузина

Ромските свадби се познати по раскошот и куч деталите кои со денови по завршувањето на свадбената веселба се прераскажуваат. Младенците како и нивните семејства со недели се подготвуваат за таков спектакл, но се чини дека малку кој може да ја надмине свадбената веселба што ја организираше брачен пар од Словачка.

Невестата сама го објави видеото од најважниот ден од нејзиниот живот, и стана сензација на интернет.

Невестата неколку пати се пресоблекуваше во текот на свадбата, и секојпат ја китеа со евра. Младоженецот пред олтар замина во бел костум со златни детали, а веселбата не можеше да помине без лимузина, печени прасиња и секако солзи.

Деталите од најкич свадбата можете и да ги видите: