Живот
18. January 2016 - 12:55

Најголемите малери на најубавиот ден: Кога на свадбата ќе тргне се на лошо

Свадбата сите ја сметаат за најубав ден во животот на секоја жена и маж.

Меѓутоа, често се случуваат лоши работи, главно непредвидливи.

Најголем проблем е кога нешто ќе и се случи на невестата, па таа воопшто да не дојде на венчавката.

Погледнете некои од тие малери: