Живот
16. January 2016 - 9:45

Најдолг предлог за брак: Ја запросувал 148 пати, а таа за тоа не ни знаела!

Реј Смит својата девојка најмалку 148 пати ја прашал дали ќе омажи за него, но ниту еднаш не била свесна за тоа.
 
Имено, Реј на картичка напишал: „Дали ќе се омажиш за мене?“ и скришно ја држел на секоја фотографија на која се фотографирани или на кои ја фотографирал само неа.
Клер на тоа не ни помислувала, но нејзиното момче и приредил неверојатен предлог за брак.
 
И кажал дека сака да ја документира нивната врска во интересно видео и да направи оргинална веридба.