Живот
3. July 2018 - 15:00

На почетокот го снимаше невремето, а потоа здогледа на небото нешто за што сите тврдат дека е Бог кој шета меѓу облаците

Еден корисник на Фејсбук во живо го сними почетокот на невремето, кога на небото меѓу облаците нешто се поместува. 
 
На снимката се гледа како невремето се приближува над градчето Алабама.
 
Човекот кој во живо на Фејсбук  го пренесуваше невремето е познат по тоа што снима на  екстремни временски услови, во еден момент вели „ дека нема струја додека пак наоколу се лета, кутии, дрва“. 
 
Во еден момент камерата се врти кон небото и се фокусира на една светла, бела дамка. 
 
- Погледнете ја дупката на небото, еве кој има моќ , вели човекот кој е автор на снимката. 
 
Видеото до сега е прегледано  од милион луѓе откако е споделено на Фејсбук и има повеќе од 7.000 коментари.