Живот
3. October 2017 - 14:01

На некои луѓе треба да им се забрани користење на интернет - Подгответе се, за ова треба јак желудник

Кога сакаме некому да му се допаднеме, обично даваме се од себе за да изгледаме совршено и да се претставиме во најдобро светло. Затоа што сите бараат љубов и спремни се да вложат многу за да дојдат до неа.

Сепак „совршено“ е многу релативна работа, затоа што секој различно го замислува. На пример за младите Руси, гледано од еден сајт за запознавање „совршено“ изгледа сосема различно од нашето. 

Погледнете ја галеријата и многу работи ќе ви станат појасни.