Живот
1. December 2015 - 12:25

Му покажа среден прст а потоа зажали

Некои работи сепак треба да ги избегнувате кога сте на автопат. Оваа жена имаше лошо искуство кое го плати на поскап начин. Имено, во текот на возењето покажа среден прст на еден возач со што го разбесна. Погледнете што направи возачот