Џет-Сет
8. November 2015 - 19:46

Мики Рурк или Игор Џамбазов?

Газдава мој…ко Мики Рурк, ама во 5-ти месец патолошка бременост, ова го објави Емилија Џамбазова Бавчанска на својот Фејсбук профил објавувајќи фотографија од својот газда Игор Џамбазов.
 
Фотографијата, преземена од фан-страницата на Џамбазов, е со коментар:
 
Јас сум Алеф…во филот “Ти си Алеф“…
 
Последните кадри се снимени вчера, на тетовското кале…
 
И нека не ве буни стомакот…така треба.