Бизарно но вистинито
11. January 2016 - 18:58

Манијак силувал девојка два пати за 4 минути: Снимен е како ноншалантно заминува по злочинот

 
Мебрехтом Абра (25) го снимиле безбедносните камери во Ливерпул како 10 минути ја следел жртвата пред да ја нападне и силува.
 
Девојка (21) идејќи кон домот на нејзиниот дечко ја бутнал манијак на земјата и двапати ја силувал пред да замине.
 
Инцидентот го реконструирала телевизијата ББС во една емисија која се занимава со криминал.
 
Заблагодарувајќи се на тоа, се појавиле и нови информации кои допринеле за апсење на манијакот.