Живот
25. February 2018 - 9:52

Мајка го замолила бебето да каже „мама“, но обратете внимание на она што го направило кучето

Мајка го замолила бебето да каже „мама“, но обратете внимание на она што го направило кучето!

Оваа мајка снимила смешен и неочекуван момент. Сакала да го нахрани своето дете, а потоа се приближило и кучето.

Мајката го замолила бебето да каже „Мама“, но наместо тоа кучето одлучило да ги покаже своите говорни вештини.

Видеото веднаш стана вирално, а погледнете и зошто…