Живот
4. July 2017 - 11:06

Mајка го учи бебето да каже „мама“, а потоа тоа го прави кучето

 
Видео од бебе и куче за кратко време го преплави светот.
 
Мајката сакала да го научи своето бебе да каже „мама“, а во рацете држела храна која сакала да ја искористи како награда. Сепак, бебето не били заинтересирано за комуникација, но затоа нејзиното куче и тоа како било.
 
Погледнете како изгледало сето тоа:
https://