Бизарно но вистинито
3. November 2016 - 15:26

Мајка го оставила бебето само во бањата - Кога се вратила ја дочекал најголемиот кошмар!

 
Млада мајка ја убила својата 14 месечна ќерка откако ја оставила сама во бањата. Џасмин Грегори (24) пред несреќата, била посоветувана од социјален работник да не го остава своето дете само, додека се тушира.
 
Таа испила цело шише алкохол и сосема заборавила каде ја оставила малата Робин. Очевидци изјавиле дека таа истрчала од куќата и ги прашувала случајните минувачи каде е нејзиното дете.
 
Робин била пронајдена удавена во бањата, на 7. август 2014 година. Нејзината мајка сега ја чека судење по обвиненијата чедоморство и занемарување на детето.
 
На судијата му било кажано дека социјалниот работник, Карла Дидок ја посоветувала Џасмин да не ја остава својата ќерка сама во бањата, непосредно пред несреќниот настан.