Живот
22. September 2016 - 14:30

Лудост: Еве како изгледа лет во елитна класа кој чини 21.000 долари!

Веројатно и самите сте свесни каков автомобил би можеле да си купите со 21.000 долари, или пак да прошетате дел од светот за тие пари. Но некои луѓе се спремни овој износ на пари да го платат за само 14 часа лет. Меѓу нив е и познатиот јутубер Кејси Нијстат но на нему му се насмевнала среќата.
 
Всушност, чекајќи лет известен е дека е сместен во елитната прва класа, иако платил за бизнис класа. Не очекувајќи ништо спектакуларно ја побарал цената на летот од Дубаи до Њујор но бил шокиран. Цената на овој лет изнесувала 21.000 американски долари, или 1.174.219 денари. 
 
Кејси Нијстат на располагање имал простор кој можел да се затвори со лизгачки врати, огромен телевизор, еден куп козметика, одлична храна, приватен мини-бар кој се отвара со допирот на прстот, но и седиште кое се претвора во супер-удобен кревет.
 
И не само тоа, тој поминал половина час во супер луксузно опремена бања но да не должиме најдобро е самите да погледнете како тоа изгледало во видеото кое за три дена има повеќе од 11 милиони прегледи.