Џет-Сет
13. February 2016 - 12:59

Лидија е секс бомба со 53 години, а ова се нејзините синови

Лидија Вукичевиќ, актерката која во својата 53-година изгледа неверојатно добро, покажа кои се нејзините две најголеми љубови.

Актерката често објавува свои фотографии на социјалните мрежи, но со оваа посебно го израдува женскиот дел од публиката.

Имено, таа објави фотографија од своите синови, Андреј и Давид.

-Две најголеми љубови, напиша гордата мајка под фотографијата на згодните момчиња.