Џет-Сет
11. January 2016 - 16:05

Лејди Гага и Тејлор oбјавија селфи после секс а тоа заврши на насловна страна

Лејди Гага и нејзиниот вереник Тејлор се појавија на насловна страна на часописот "V Magazine". На фотографијата двајцата се голи и гушнати, а седат на платно додека телата им се намачкани со боја.
 
- Водевме љубов на платно. Водевме љубов во средината на хаос и тероризм. Се надевам дека ова сите луѓе ќе го видат и ќе се сетат дека најважно е да се сакаме едни со други, без страв, различни бои, диви и симпатични - напишала Лејди Гага.
 
Пејачот напишал и колумна за часописот и одговорил на прашања кои ги поставил Џејмс Франко.