Живот
13. January 2017 - 10:18

Легендарна изјава на Стоилов : „Поим немам како се вративме"

Стоилов беше еден од најдобрите на теренот и во нападот и во одбраната, постигна седум голови и во негов стил по натпреварот изјави дека не му е јасно како Македонија се врати од негатива од четири гола.