Интернет
6. August 2015 - 10:58

Корисник сте на Вибер? - Погледнете ги новите опциии!

Апликацијата за размена на пораки преку Интернет, стигна до 570 милиони корисници и доби нова верзија. Вибер има промени кои го олеснуваат комуницирањето.

Постои опција за полесен видео контакт, да започнете видео повик дирекно од листата на пријатели. 

Кога ќе му испратите некому активен линк, тој се претвора во прозорче, односно добива сликичка под него, слично како на Facebook.

Се делат добрите вибрации: Може да создавате групи за разговор.

Исто така има и нови начини за плаќање, преку новите вибер кредити.