Џет-Сет
29. August 2018 - 9:25

Конечно и е подобро: Марина Туцаковиќ сликана на летување, еве како изгледа

Авторка на голем број хитови, Марина Туцаковиќ во јануари дознала дека е тешко болна, а после тоа оперирана е во Клиника за онкологија и радиологија во Белград, а потоа била на експериментално лечење во Германија.

Последните пет месеци познатата текстописка се борела како лав, а со нејзе било целото семејство и пријателите, меѓу кои пеачката Светлана Цеца Ражнатовиќ, Ана Николиќ и многу други.

Марина моментално се чуствува добро, а неодамна отишла на одмор со пријателите.

Марина летува во Хрватска, и нема сомнеж дека престојот на приморје и тоа како и одговара.