Македонија
30. July 2019 - 11:55

Која облека е најдобриот избор за нас

При изборот на облека за тековниот ден, најважно ни е да е тенка и да се чувствуваме удобно во неа. Процедурите и постапките се избираат според она што го дозволува производителот во декларацијата. Секој од нас има потреба од хемиско перење, нашата облека заслужува соодветен третман.