Живот
31. July 2016 - 17:29

Кој е најсреќен хороскопски знак за ова лето?

Со влегувањето на Јупитер во Вага ќе може да уживаат во среќата под влијание на овој транзит. Некои ќе мора да бидат трпеливи и да ја покажат својата истрајност во миговите кога среќата нема да им биде наклонета.
 
Кој е најсреќен знак ова лето?
 
Ѕвездите велат дека во моментов тоа е Вагата, затоа што припадниците на овој знак ќе откријат дека ов ќе биде прекрасен период изполнет со големи нови можности и задоволства.
 
Нова љубов, ново работно место, преселба во нов град, дете, брак или заеднички живот итн… Сетоа тоа би можело да ги „снајде“ Вагите до средината на следната година.
 
Вагите ќе имаат силна желба да се радуваат да бидат среќни и да прават многу забавни нешта со луѓето што најмногу ги сакаат.