Џет-Сет
1. January 2017 - 9:49

Кој би се согласил на ова? Позната актерка им даде необичен подарок на гостите на венчавката

Неколку гости на актерката Маргот Роби, кои присуствуваа на нејзината венчавка, добија мошне необичен подарок.

Имено на зглобот на раката им беше истетовиран бројот 19, што е датумот на венчавката на познатата актерка. 

На една слика објавена на социјалните мрежи, се гледа како таа тетовира еден од своите пријатели. 

Марго му рече „да“ на Том Екерли на тајна локација на 19 декември.