Џет-Сет
7. February 2018 - 13:51

Кога Анастасија го направи ова Цеца се олгаси и кажа што мисли за тоа

Цеца Ражњатовиќ многу ретко објавува видео снимка на Инстаграм, но денеска објави една. Имено, на едно српско списание насловната страна ја красеше Анастасија Ражњатовиќ, па фолк пејачката направи фотографија од списанието и напишала „Мамина ќерка“.