Македонија
15. јуни 2018 - 19:48

Како ќе изгледаат новите лични документи?

Новото име кое ќе биде ерга омнес или за севкупна употреба ќе значи промена на секој документ за Македонците, дури и факултетските дипломи.

На социјалните мрежи веќе се појавија фотографии од тоа како ќе изгледаат новите лични документи.

Ново на Сител