Живот
15. May 2016 - 19:35

Ја тужел жена му зошто му родила грди деца

Ја тужел својата жена поради тоа што му родила грда ќерка. Но и покрај тоа што не ја знаел позадината тој го добил судскиот случајот и од жена си ја добил посакуваната сума од 105 илјади евра.

Жената признала на судот дека врз себе има направено пластични операции, но кога ги правела операциите на лицето не претпоставувала дека нејзините гени за физичкиот изглед ќе ги наследат нејзините деца.

– Жена ми ја запросив од љубов и никогаш не сме имале проблеми, но навистина бев шокиран кога ја роди нашата ќерка, навистина беше многу грда, изјавил Кинезот Јиан Фенг.