Живот
29. August 2015 - 12:13

Ја тепаше својата сопруга а тоа што ова куче направи е непроценливо

Постои причина зошто се зборуваза дека кучињата се најдобриот пријател на човекот, а ова куче е најдобар доказ за тоа.
Неговиот сопственик глумел дека ја тепа сопругата а тогаш кучето одлучи да ја реши ситуацијата.

Dog protecting wife by vireality