Живот
7. јуни 2016 - 21:33

Ја прашаа што мисли за забраната за пушење, поради одговорот стана хит во регионот

Воведувањето на законот за забрана за пушење на сите јавни места овие денови е жешка тема во Босна и Херцеговина.
 
Телевизијата Хајат направила анкета меѓу граѓаните на Сараево за тоа дали го подржуваат овој закон или не - и додека некои се сложуваат дека чадот од цигарите треба целосно да се забрани бидејќи е многу штетен, други сметаат дека е тоа нивно граѓанско право.
 
Меѓутоа, една госпоѓа од Сараево има толку силен став по ова прашање, што нејзиниот одговор стана хит на социјалните мрежи во регионот.
 
Погледнете што има да каже оваа Сараевчанка: