Живот
3. December 2017 - 10:49

Ја фотографирал професорката додека имале секс и се пофалил на Фејсбук

Еден студент собрал храброст да има секс со професорка, за подоцна да покаже уште повеќе храброст со тоа што ги објавил нејзините разголени фотографии на социјалните мрежи.
 
Нивната приказна имала веќе виден почеток, кога момче се заљубува во својата убава професорка. А оваа професорка, како во песната, сакала тој да остане по наставата на дополнителни часови.
 
Меѓутоа, момчето длабоко се заљубило во својата професорка, а таа едноставно не сакала да признае дека таа убава работа која ја имале е всушност вистинска врска.
 
Освен тоа, врсниците на овој студент се смееле на неговите приказни за тоа како има секс со една вистинска „милфица“.
 
Нивното смеење го излудувало, сфатил дека нема што да изгуби, па одлучил да ги сподели секси фотките што му ги праќала професорката.