Живот
3. January 2017 - 23:43

Ја фати сопругата во кревет со друг, неговата реакција е хит на интернет

Маж од Алабама се вратил дома од работа и ја начекал својата сопруга во кревет со друг маж и тотално полуде!

Мажот го нападна љубовникот, кој беспомошно се обидуваше да се извлече и да избега. Откако успеа да се измиголи од креветот, мажот повторно го собори и продолжи да го удира. „Тепачката“ изгледа смешно бидејќи и двајцата не се некој тепачи па повеќе се тркалаат по собата и не успеваат да си нанесат значителни повреди.

Според коментарите кои се слушаат може да се забележи дека двајцата се познаваат.