Живот
20. July 2017 - 15:58

Истури сол на морскиот брег а тогаш од песокот излезе неверојатно мало чудо!

Морската флора и фауна е навистина богата. Постојат многу видови за кои никогаш до сега не сме слушнале.

Меѓутоа оние кои живеат на море добро се запознаени  со билките и животинскиот свет.

Како што можете да видите на снимката, еден човек истура сол на морскиот брег.

Момент подоцна од песокот излезе нешто неверојатно.

Станува збор за необичен вид на риба.

Погледнете го видеото: