Живот
4. October 2016 - 21:58

Исповед на девојка од Хрватска - Заработувам од порно сајтовите бидејќи ми требаат пари за факултет

 
На сајтовите за возрасни особено оние кои имаат „лајф чет“  има многу активни девојки и момчиња од Балканот и регионот кои заработуваат продавајќи го своето тело.
 
Една од нив е и Хрватка родена во Словенија на која основен мотив на работењето на интернет и е собирањето пари за своето студирање.
 
„Се соблекувам бидејќи ми требаат пари“ на интернет постојано има повеќе од стотина сајтови на кои можете бесплатно да се пријавите и да ме гледате мене, додава таа.
 
„Не сум јас сама во оваа работа“, познавам уште неколку девојки кои  се соблекуваат, но за разлика од другите сајтови каде што девојките се соблекуваат голи или имаат секс за време на „четувањето“ ние сето тоа го правиме во умерени граници.
 
„Јас никогаш не го покажувам своето лице, постојано носам очила за сонце и капа, секако доколку го покажувам лицето и се соблечам потполно гола заработката е многу поголема, но сепак тоа јас не можам да си го дозволам“ вели таа.
 
„Од оваа работа заработувам доволно за факултетот, а и тоа што ме гледаат милиони луѓе во исто време ми е дополнителен мотив за сексуален нагон додека го изведувам мојот сексуален перформанс“, вели таа.
 
Наводите дека на интернет постојат и многу момчиња кои својата заработувачка ја заработуваат со соблекување на своето тело мислам дека повеќето од ваквите клиенти се женети мажи од целиот свет кои додека се сами во своите соби ја користат можноста да заработат преку интернет.
 
Исто така познавам и многу момчиња од Хрватска кои го прават истото како и јас на социјалните мрежи, а дури имаме и фејсбук групи во кои се договараме за својата работа, вели соговорничката која по овој разговор повторно се впушти во жешка акција.