Македонија
9. April 2016 - 14:22

Исчезна жена од Кочани

Семејство од Кочани во паника, исчезна 50 годишнажена. Вчера во полициската станица во Кочани, С.Р.(32)  пријавила дека во вторникот  во непознат правец, се оддалечила нејзината маќеа В.К.(51). Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.