Живот
21. November 2016 - 18:52

Ина Многуфина конечно објави фотографија од себе

Сите знаеме дека една од највлијателните лица на социјалните мрежи е Ина Многуфина, но никој не знае која всушност е таа. Таа својот идентитет го крие како змија нозете.

Таа објави фотографија од девојка која скока на Титов врв, на која не и се гледа лицето, а се претпоставува дека е токму она.