Живот
1. јуни 2017 - 11:08

Имал 150 секунди бесплатно да земе што и да посака - Нема да верувате колку евра бил во плус на крајот!

Германски ланец на продавници за електроника одлучил да додели награда во која победникот има можност за 150 секунди да земе што сака од продавницата.

Дваесет и седумгодишниот Себастиен бил среќниот добитник, а еве колку производи успеал да земе за 150 секунди!