Џет-Сет
23. March 2017 - 23:31

Има куќа од милион долари, погледнете каков автомобил си пикираше Шабан

Печајот Шабан Шаулиќ денеска го посети белградскиот саем на автомобили и најверојатно ќе се почести со нов автомобил. Барем така делуваше на прв поглед.

Имено, Шабан е забележан на штандот на „шкода“ кога го испробува новиот модел Кодиак, чија цена се движи од 25.000 евра за основниот пакет до 44.000 евра за посилна опрема. Со оглед на тоа дека пејачот бил насмеан зад воланот, оваа луксузна машина добро ќе му легне.

Foto: Telegraf

Делувал како да е многу заинтересиран, и дека со овој автомобил би се почестил себе или пак некој друго од неговото семејство, останува да видиме.

Во секој случај, овој автомобил во верзија со 2.0 TDI мотор одлично му прилега.

Како што е познато, Шабан Шаулиќ живее во луксузна куќа на Дедиње, а нејзината вредност е околу милион евра.