Живот
21. January 2016 - 19:28

Илјадници луѓе вклучувајќи го и Меси го бараат сиромашното дете во дрес од најлон ќеса

Непознато дете, кое за сега се претпоставува дека живее во Ирак, во овој момент е едно од најбараните личности во светот. И сето тоа само затоа што неговата фотографија растревожи ијладници на различни социјални мрежи.
 
Всушност детето е сликано од зад грб, односно прикажано е како носи дрес на Лионел Меси во боите на аргентинската репрезентација - направен од најлон ќеси.
 
Желбата на сите е на ова момче да му се испрати оригинален дрес од Меси, а некои медиуми пренесувааат дека и само Меси ја погледнал фотографијата и спрема мало изненадување на ова момче