Живот
27. July 2016 - 18:42

И рекле дека ќе живее само неколку часа - Погледнете како изгледа девојката 26 години подоцна!

Кога Јулија Јусуф се родила во Украина, докоторите биле шокирани, таа по целотот тело имала огромни смеѓи дамки...

Јулија пати од ретко пореметување на кожата, а кај неа ова е екстремно изразено. Докторите тогаш рекле дека ќе живее само неколку часа, но денеска има 26 години и стана вистинска Интернет сензација. 

Нејзиното детство не било едноставно, често врсниците ја малтретирале и ја анрекувале со анвредливи називи како „ Далматинец,крава или жирафа“. Но, Јулија покажала колку е силна и не дозволила другите да и го уништат животот. 

yulianna-yussef (3)

Јулија научила да живее со своето пореметување и сега е самоуверена жена која ја пратата преку 16.000 луѓе на Инстаграм. 

- Се обидувам на луѓето кои го имаат истиот мој проблем да им покажам дека можат да имаат нормален живот, а не да бидат скриени од друигите, вели оваа 26 годишна девојка. 

yulianna-yussef (2)

- Јас сум среќна девојка, имам пријатели, семејство кој ме поддржува, добра работа... и јас сум како другите.