Бизарно но вистинито
19. September 2016 - 12:39

ХОРОР: Што се случува со овој човек, погледнете го само одразот во стаклото!

Многумина, откако го погледнале ова видео, тврдат дека станува збор за глума, и дека се е монтирано.

Но, авторите на снимката тврдат дека станува збор за опседнат човек.

Како и да е, ќе признаете дека делува причино страшно.

Особено моментот на 1:32 кога се гледа одразот во стаклото од фрижидерот, а артиклите паѓаат од полиците.